Позивамо све православне хришћане на стојање у Истини, на покајну молитву и јединство око своје Свете Мајке – Светосавске Истински Православне Цркве. Духовни препород сваке људске душе и друштва у целини могућ је само кроз покајање и саборно учешће свих нас у Телу Христовом, у Коме дејствује Дух Свети – Дух Истине и Љубави. Губитак истинске саборности у друштву води ка губитку причасности Телу Христовом, ка губитку дејства благодати Духа Светога на то друштво. Благодатно дејство могуће је само кроз Истинску Цркву Христову. Схватајући то, савремени пали свет, руковођен непријатељем нашег Спасења, покушава да Истинску Цркву замени духовним сурогатима и лажним црквама. Стога за Православног Хришћанина ништа не може да буде важније од правог препорода кроз Истински Православну Цркву, чисту Невесту Христову, која чува верност свом Небеском Женику. Изван Цркве немогуће је истинско духовно исцељење и препород појединца и нације. Нека је од Христа Србији милост, а Христу од Србије слава и похвала на вјек вјека. Амин

уторак, 30. септембар 2014.

ШТА ПОСЛЕ СОДОМСКЕ ПАРАДЕ?Докле ће Светосавску Србију довести притисак Глобалне владајуће елите (Ционистичке окупационе владе) која намеће нашем народу „просвећену“ луциферијанску етику мира, љубави и толеранције према греху и злу?

Деценијама уназад хришћанско друштво је демонски оштроумно плански дехристијанизовано. Уз помоћ агресивне глобалне пропаганде разни белосветски научници, лекари и психијатри у служби пројекта дехристијанизације, а уз помоћ наручених квази испитивања и квази резултата учинили су све како би уништили традиционалну етику морала и хришћанске породице присиљаваући хришћанско друштво да содомију и остала блудна изопачеништва сматрају нормалним па чак и пожељним друштвеним статусом. У наведене политичко - пропагандне сврхе осмишљена прича о људским правима и толеранцији убрзо је прерасла у глорификацију болесних блудних перверзија. Агресивна пропаганда наметања толеранције према злу која се пред нашим очима одвија у Србији има за циљ довођење српског народа у стање потпуног разврата и болести - побуну против Бога.

Зар ћемо према овоме бити депримирани и равнодушни? Свакако, НЕ!
ДАНАС морамо започети свеопшту борбу против СОДОМСКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ. 
Наше акције, протести, антисодомска едукација не смеју ни часа утихнути.

Сутра ће бити прекасно.

Нема коментара: