Позивамо све православне хришћане на стојање у Истини, на покајну молитву и јединство око своје Свете Мајке – Светосавске Истински Православне Цркве. Духовни препород сваке људске душе и друштва у целини могућ је само кроз покајање и саборно учешће свих нас у Телу Христовом, у Коме дејствује Дух Свети – Дух Истине и Љубави. Губитак истинске саборности у друштву води ка губитку причасности Телу Христовом, ка губитку дејства благодати Духа Светога на то друштво. Благодатно дејство могуће је само кроз Истинску Цркву Христову. Схватајући то, савремени пали свет, руковођен непријатељем нашег Спасења, покушава да Истинску Цркву замени духовним сурогатима и лажним црквама. Стога за Православног Хришћанина ништа не може да буде важније од правог препорода кроз Истински Православну Цркву, чисту Невесту Христову, која чува верност свом Небеском Женику. Изван Цркве немогуће је истинско духовно исцељење и препород појединца и нације. Нека је од Христа Србији милост, а Христу од Србије слава и похвала на вјек вјека. Амин

понедељак, 07. мај 2012.

Туцаник и асфалт

Благословом Утешитеља Господа наш мали пут који повезује доњи ниво са горњим нивоом Утешитељева насут је туцаником као и не мала зараван испред колибе. Уз то, асфалтирање главног пута уз само Утешитељево приведено је крају. Као илустрацију ових веома радосних новости постављамо неколико фотографија. 
Захваљујемо свима који су на било који начин помогли реализацији свега овога, нека им Господ дарује свако добро небеско и земаљско.Нема коментара: