Позивамо све истинске синове и кћери наше Светосавске Српске Истински Православне Цркве, да својим прилозима, узидају себе и своје потомке у живи храм Тела Христовог, вечног и непролазног, и да тиме постану задужбинари попут Немањића светих и свих осталих ктитора српских. Позив је упућен свима да помогну од сувишка свога или од своје смирене лепте, да се реализује пројекат УТЕШИТЕЉЕВА– духовног центра СИПЦ и седишта Истински Православне епископије Утешитељевске. Сваки ваш труд Господ ће изобилно наградити, а при молитвама, непрестано ћете бити пред Богом помињани за спасење душа ваших и за живота и по упокојењу као ктитори и приложници ове нове светиње.

уторак, 30. септембар 2014.

ШТА ПОСЛЕ СОДОМСКЕ ПАРАДЕ?Докле ће Светосавску Србију довести притисак Глобалне владајуће елите (Ционистичке окупационе владе) која намеће нашем народу „просвећену“ луциферијанску етику мира, љубави и толеранције према греху и злу?

Деценијама уназад хришћанско друштво је демонски оштроумно плански дехристијанизовано. Уз помоћ агресивне глобалне пропаганде разни белосветски научници, лекари и психијатри у служби пројекта дехристијанизације, а уз помоћ наручених квази испитивања и квази резултата учинили су све како би уништили традиционалну етику морала и хришћанске породице присиљаваући хришћанско друштво да содомију и остала блудна изопачеништва сматрају нормалним па чак и пожељним друштвеним статусом. У наведене политичко - пропагандне сврхе осмишљена прича о људским правима и толеранцији убрзо је прерасла у глорификацију болесних блудних перверзија. Агресивна пропаганда наметања толеранције према злу која се пред нашим очима одвија у Србији има за циљ довођење српског народа у стање потпуног разврата и болести - побуну против Бога.

Зар ћемо према овоме бити депримирани и равнодушни? Свакако, НЕ!
ДАНАС морамо започети свеопшту борбу против СОДОМСКЕ РЕВОЛУЦИЈЕ. 
Наше акције, протести, антисодомска едукација не смеју ни часа утихнути.

Сутра ће бити прекасно.

Нема коментара: