Позивамо све истинске синове и кћери наше Светосавске Српске Истински Православне Цркве, да својим прилозима, узидају себе и своје потомке у живи храм Тела Христовог, вечног и непролазног, и да тиме постану задужбинари попут Немањића светих и свих осталих ктитора српских. Позив је упућен свима да помогну од сувишка свога или од своје смирене лепте, да се реализује пројекат УТЕШИТЕЉЕВА– духовног центра СИПЦ и седишта Истински Православне епископије Утешитељевске. Сваки ваш труд Господ ће изобилно наградити, а при молитвама, непрестано ћете бити пред Богом помињани за спасење душа ваших и за живота и по упокојењу као ктитори и приложници ове нове светиње.

понедељак, 07. мај 2012.

Туцаник и асфалт

Благословом Утешитеља Господа наш мали пут који повезује доњи ниво са горњим нивоом Утешитељева насут је туцаником као и не мала зараван испред колибе. Уз то, асфалтирање главног пута уз само Утешитељево приведено је крају. Као илустрацију ових веома радосних новости постављамо неколико фотографија. 
Захваљујемо свима који су на било који начин помогли реализацији свега овога, нека им Господ дарује свако добро небеско и земаљско.Нема коментара: