Позивамо све истинске синове и кћери наше Светосавске Српске Истински Православне Цркве, да својим прилозима, узидају себе и своје потомке у живи храм Тела Христовог, вечног и непролазног, и да тиме постану задужбинари попут Немањића светих и свих осталих ктитора српских. Позив је упућен свима да помогну од сувишка свога или од своје смирене лепте, да се реализује пројекат УТЕШИТЕЉЕВА– духовног центра СИПЦ и седишта Истински Православне епископије Утешитељевске. Сваки ваш труд Господ ће изобилно наградити, а при молитвама, непрестано ћете бити пред Богом помињани за спасење душа ваших и за живота и по упокојењу као ктитори и приложници ове нове светиње.

понедељак, 10. септембар 2012.

Радови се приводе крају!

Од почетка прошле недеље почела је последња фаза радова и то на два фронта са две екипе мајстора. Унутра се изводе гипсано - молерски радови, а споља постављање изолације и завршног БАВАЛИТ фасадног слоја. Погледајте неколико фотографија ради илустрације:Слава Богу! Све иде како је планирано. По завршетку послова ове две екипе следе керамичари који ће поставити керамичке плочице на под храма.

Благодаримо свим добротворима Утешитељева на њиховој пожртвованој помоћи, пошто су омогућили реализацију изградње овог храма. Свака даља помоћ драгоцена је и потребна. 

2 коментара:

Анониман је рекао...

Благодаримо свим добротворима Утешитељева на њиховој пожртвованој помоћи, пошто су омогућили реализацију изградње овог храма. Свака даља помоћ драгоцена је и потребна!!!

ШУМАДИНАЦ је рекао...

Драго ми је веома да се проближава дан када ће овај део Шумадије добити праву, истинску богомољу. Нека је име Господње благоловено од ниње и до вјека!